Categorii

Reportaj ProTV despre airsoft cu participarea Letal.ro

Reporterii ProTV au filmat in Showroom-ul Letal din Bd. Uverturii si la evenimentul organizat de Letal.ro, Rescue the Hostage II.

Materialul video despre airsoft a fost difuzat in emisiunea Romania, te iubesc! din 24 februarie 2013 si poate fi urmarit pe site-ul ProTV.

Aici puteti vedea galeria foto cu imagini de la eveniment

Redam mai jos scriptul emisiunii:

Intr-o fosta baza de cercetare de langa Bucuresti e forfota mare in fiecare duminica, inca de la ora 8 dimineata. In timp ce alti bucuresteni inca dorm sau fac piata cu plasele in brate, la Domnesti in Ilfov se pune la cale un razboi.

Chiar si la 5 grade cu minus si pe zapada.

Protagonisti: 140 de "soldati de weekend", din 6 echipe, 6 cluburi de airsoft, militari de ocazie impartiti in doua tabere adverse.

Scenariul: salvare de ostatici.

Corespondentul Rares Nastase a surprins toata inclestarea zgomotoasa dintre cele doua tabere, o misiune care a durat o jumatate de zi.

De cand e lumea, barbatii si-au dorit sa isi cosume energia. Sa participe la inclestari militare si sa concureze in conditii extreme. Pe timp de pace si intr-o tara in care armata este optionala, cluburile de airsoft impart teritorii si refac scenariile unor batalii celebre.

Oameni aparent obisnuiti si din cele mai diverse domenii evadeaza din cotidian la sfarsit de saptamana. Stresul de la serviciu, problemele de acasa, neajunsurile ... toate se transforma intr-un soi de furie de care multi reusesc sa scape doar apasand pe tragaci.


Contact

Produse noi

» Nici un produs nou

Newsletter