Categorii

Dreptul de Retur in 10 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la letal.ro.

Pentru a beneficia de returul produselor in 10 zile, trebuie instiintat vanzatorul, pana cel tarziu in a 10-a zi calendaristica, altfel cererea nu va fi luata in considerare.


Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Curier sau in showroom-ul letal.ro. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.


In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.


In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna.


Exceptii:


Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:


a. Produsele comercializate de partenerii din letal.ro, care se supun politicii de retur a fiecarui comerciant in parte.
b. Produsul a fost adus pe "comandă specială" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
c. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
d. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
e. Produse ale caror consumabile au fost desigilate;

De retinut:


In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse si poate avea o valoare cuprinsa intre 5% si 50% din valoarea produsului.


De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).


Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.


Contact

Produse noi

» Nici un produs nou

Newsletter